2014/02/02

2月2日の食器洗い機と一週間ぶりのシンクピアチェック

昨日は3時からAllAbout料理部のイベントに参加して、ベーグルづくりを楽しませてもらった。5時過ぎから焼きたてのベーグルにクリームチーズとスモークサーモンのディップとルッコラをサンドにしたのと、スライスバターとブルーベリージャムをサンドにしたものをいただいたら満腹で夕食はなし。久しぶりに晩酌なしですごした。
おかげで食器が少ない。
シンクピアも一週間ぶりに点検。今週も順調に働いてくれて生ゴミの分解が正常に進んでいる。

To participate in the event of AllAbout cuisine club from 3:00, We had entertained the bagel making yesterday. To that in sand the arugula and dip of smoked salmon and cream cheese bagels baked from 5:00 too, no dinner full stomach if we received what we have to sand the blueberry jam and slice butter. I spent without evening drink after a long time. Tableware is less thanks.
Sinkpia also check a week ago. Decomposition of garbage is proceeding normally willing to work steadily this week thanks.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 02.Feb.2014
 Sinkpia this morning
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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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