2014/02/17

2月17日の食器洗い機とシンクピア

今回の大雪の被害は甚大なものだった様で、山梨や群馬をはじめ首都圏でももう少し早い目の初動除雪が必要だったことを再認識させられた。
2日間渋谷に出勤できなかったので、昨夜も自宅で夕食。スーパーも魚屋も棚が空っぽになっていたのは3年前の大震災以来のことだと知り合いの店員が言っていた。
そんな訳で、夕食は冷凍保存の豚ロースを使ってトンカツ。AEGのIHで使えるリングと中華鍋がフライもののときは大いに役立つ。

Damage of heavy snow this time is was something as serious, were reminded that initial snow removal of early eye a little more was needed in the Tokyo metropolitan area, including Gunma and Yamanashi.
Because it could not be in attendance Shibuya 2 days, dinner at home last night. Clerk of acquaintance supermarket shelf fish shop also having become empty and said that since the earthquake three years ago was saying.
Is why, pork cutlet dinner using pork from frozen storage. Wok ring and can be used in IH of AEG is very useful when the fly thing.
PorkCatlets by AEG WokPan
 Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 17.Feb.2014
Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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