2014/02/16

2月16日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

金曜日の雪が残って、昨日も出勤できず自宅で仕事となったので、三食とも内食。夕食は朝から仕込んでいたハチノスと豆のトマト煮。これはまた極上の味!
という訳で、久しぶりの赤ワインとフランスパンで至福の時を楽しんだ。

シンクピアは一週間ぶりの点検。毎日投入する厨芥の中で一番厄介なのが朝のスムージーに使ったオレンジや伊予柑などの皮。丸ごと投入しているので他の厨芥に比べると分解に時間がかかるようだ。

Snow on Friday left, and since it has been working from home can not be at work yesterday, eating at both three meals. Dinner cooked tomato and bean Trippa swage who was charged in the morning. Exquisite taste of this also!
Here's how to proceed, and enjoyed the happiest moment in French bread and red wine after a long time.

Sinkpia inspection a week ago. The most troublesome in the garbage to be turned on every day, such as skin Iyokan and orange that was used to smoothies in the morning. Time seems to take to degradation as compared to other garbage because it put whole.

Trippa
 Trippaを煮るにはやはり圧力鍋が一番
Lowerrack
 Middle rack
 Upper rack
 16.Feb.2014
 Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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