2013/09/25

9月25日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は渋谷マンションの管理組合理事会と、その後引き続いて大規模修繕工事委員会が開かれ、改装工事の仕様を決める作業があり、たっぷり9時過ぎまでかかった。腹が空いてしまったので理事の有志と「ゴチ」で慰労会。そのため午前様になってしまい食器が少なかったので昨夜は食器洗い機の運転は無し。

Management and union Council of Shibuya apartment, large-scale repair work committee was held Subsequently then, it took until PM9:00 after there is plenty of work to determine the specifications for the renovation last night.
After-prom party and volunteer director in "Gochi" belly so had vacant.
Without the operation of the dishwasher last night tableware was so small it would become AM0:00 too stays out all night for that.
 Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 Sinkpia this morning

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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機が如何に日々のキッチンライフを改善してくれるのかをお伝えしています。
 またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れもののシンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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