2013/09/20

9月20日の食器洗い機とシンクピア

昨夜はツナシマキッチンセミナーが7時前まであったため、帰りが遅くなったが外食にあまり旨いものがないので、調布パルコの地下食品売り場で焼き肉材料を買って、軽い目の夕食になった。そのため食器もあまり多くなく、食器洗い機で洗うと油気がなくなってしまうので、焼き肉用鉄板も手洗いしているため食器洗い機はがらんとしている。

Because there was until 7:00 before Tsunashima kitchen seminar last night, return was slow, but since there is no goodies too much eating out, bought a roastbeef foods in the basement floor of Chofu PARCO, it became dinner of light. Dishwasher has gap is often for tableware without too much for that, because oily disappears when I wash it in the dishwasher, roast iron plate also wash her hands.  
Lower rack
Middle rack
Upper rack
20.Sep.2013
Sinkpia this morning

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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機が如何に日々のキッチンライフを改善してくれるのかをお伝えしています。
 またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れもののシンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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