2013/09/18

9月18日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は,仕事が長引いて外食となったので食器が少ない。晩酌だけはやったのでワイングラスはあり。

Last night, tableware less since it has been eating out work is prolonged. There is wine glass because it was doing only evening drink.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 18.Sep.2013
 Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機が如何に日々のキッチンライフを改善してくれるのかをお伝えしています。
 またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れもののシンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
I think everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, want to tell the correct information even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction.

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