2014/06/08

6月8日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

夕食はさやえんどうの豆ご飯と鯛の昆布締め。ワイフが久しぶりに野田ホーローの鋳物鍋「かまど」でご飯を炊いた。最近の高性能電気炊飯器、陶器の炊飯鍋、鋳物の炊飯鍋、どれをとっても旨く炊けるので甲乙つけがたい。
山椒の下茹でをしたり鍋も沢山使ったので、食器洗い機に入りきらず一部は手洗いに。
シンクピアは一週間点検。昨日の朝のオレンジの皮の一部がまだ未分解だったが、その他は繊維質や種など以外ほとんどが分解されてる。

Dinner kelp tightening of sea bream beans and rice peas. Wife has cooked rice casting pot of Noda enamel "Kamado" for the first time in a long time. And about the same high performance electric cooker recent, rice pot pottery, rice pot of casting, so cook well on every count.
Because I have used a lot of pot or a boiled under the Japanese green pepper, to hand-wash the part not fit in the dishwasher.
Sinkpia inspection one week. Part of the orange peel of yesterday morning was the unresolved yet, but has been factored most other non-seed and other fibrous.

Cutlery hand washed
 Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 08.July.2014
 Sinkpia this morning
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日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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