2014/06/14

6月14日の食器洗い機と3ヶ月ぶりの掃除とシンクピア

昨夜はひとり飯だったので、長男を呼び出して新橋の焼き鳥屋で夕食。Bar RADIOですっかり酩酊して帰ったので食器が少ない。
3ヶ月ぶりに食器洗い機内部の掃除。ブラシを使ってドメストで庫内の隅々まで洗う。フィルタートラップの水の中からすっかり錆び上がったボルトが一本見つかった。 ある程度汚れを落としてから食器洗い機にセットするため、フィルターの汚れはほとんどない。

Since last night was one meal, dinner of yakitori Shimbashi call the eldest son. Tableware is less because returned by drunkenness completely in BarRADIO.
The cleaning of the dishwasher interior for the first time in 3 months. Wash every corner in Domesto using the brush. Bolts rose rust completely out of the water in the filter trap is found one.
In order to set the dishwasher after dropping the dirt to some extent, there is little contamination of the filter.

Lower rack
 MIddle rack
 Upper rack
 14.July.2014
 DishWasher CleanUp
 Drain Filter
 CleanUp Filter
 Bolts rose rust
 Washup Filter
 Cleanup Drain
 Sinkpia this morning
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日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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