2014/06/11

6月11日の食器洗い機とシンクピア

昨夜の夕食はシンプルに刺身の盛り合わせ。このところ刺身が食卓に上る頻度が高い。トンカツも天ぷらも大好物だが、頻度は明らかに下がっている。
セラミック包丁は京セラ製とフォーエバー製の2種類を使っているが、研ぎ直しサービスに出してから3年近く経った京セラ製はこのところ切れ味が悪くなってきたが、フォーエバーの黒櫻ナイフはさすがに切れ味が落ちない。こうやって並べてみると違いがよく分かる。

Dinner last night platter of sashimi simple. Frequency of sashimi is climb on the table is high recently. Tempura & pork cutlet also a big favorite, but the frequency has dropped to clear.
Ceramic kitchen knife are using two types of Forever made ​​and made ​​by Kyocera, but sharpness is getting worse lately Kyocera made ​​was after three years and from out in the service re-sharpening, but black cherry knife Forever is truly sharpness does not fall. It can be seen in between, the difference is try side by side doing this.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 11.July.2014
 Kyocera Forward, the top is a ceramic kitchen knife forever
 Sinkpia this morning
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日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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