2014/06/01

6月1日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

今日から6月入り。昨日に続いて今日も34度を超える猛暑の一日。
昨夜は久しぶりの赤ワインとラムチョップの香草焼きの夕食。やっぱり自分好みの味付けが一番旨い!
昨日はグリーンスムージーを作らなかったので、今朝のシンクピア一週間点検ではオレンジの皮は残っていない。2日かかれば柑橘類の皮もキレイに分解してしまうことが分かる。

June from entering today. The 1st of intense heat in excess of 34 degrees today Following yesterday.
The dinner of herb grilled lamb chops and red wine after a long time last night. Seasoning of their favorite after all the most delicious!
Because it did not make a green smoothie yesterday, orange peel does not remain in one week inspection Sinkpia of this morning. It can be seen that the peel of citrus also decomposed to clean If you come the 2nd.

Lower rack
 MIddle rack
 Upper rack
 01.June.2014
 Sinkpia this morning
 One week inspection
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日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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