2013/12/08

12月8日の食器洗い機とシンクピア

昨夜の夕食当番は私が担当し、鶏肉とソーセージと魚介類をタップリ入れたパエリアを楽しんだ。二人分としてはちょっと多すぎて少し残したが、ほとんど完食!
一週間ぶりにシンクピアの点検。朝のスムージーに使ったみかんの皮と昨夜のレタスが少し残ったままだが、大量に出た厨芥はほとんど分解されている。

I am in charge of the duty of dinner last night, We enjoyed the paella which I put plenty of seafood and chicken and sausage. Was left a little too much a little as two servings, but the food almost complete!
Sinkpia inspection a week ago. Remain of lettuce last night and mikan peel that was used to smoothie in the morning left a little, but garbage coming out in large numbers is very little degradation. 

Paella dinner last night
 Lower rack
 MIddle rack
 Upper rack
 08.Dec.2013
 Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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