2013/12/02

12月2日の食器洗い機とシンクピア

久しぶりの休日は、自宅SOHOの大掃除で机の中の不要品の大処分。それにしても要らないものがどんどん溜まってゆく。PCの時代が進むと書類や書籍が消滅してしまうような未来像が、ほんの20年前には言われていたが、まったくそんなことはない。
という訳で自宅夕食は、一昨日のパーティで土産に持って帰ったチーズボウルを使ったパスタ料理のメインディッシュと白ワイン。素晴らしい夕食をご馳走さまでした!

Holiday after a long time, a big disposal of unwanted goods around the desk in the general cleaning of the SOHO. Even so, those that do not need accumulated steadily. Future books and documents, such as disappear the PC era progresses has been said that just 20 years ago, but there is no such a thing at all.

Home dinner, white wine and a main dish of pasta dish using cheese bowl went back to have the souvenir of the day before yesterday at a party in the mean that. It was a great dinner feast!

Lower rack
 MIddle rack
 Upper rack
 02.Dec.2013
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

0 件のコメント:

コメントを投稿