2014/05/08

5月8日の食器洗い機とシンクピア

11日ぶりに渋谷の仕事場に出勤したので、溜まっている仕事をこなすのに時間がかかって帰宅が遅くなり、イワシと鯛の刺身と空豆の丸ごと蒸し焼きの夕食を終えたら10時前になっていた。 久しぶりにグリルの網やトレーも洗った。
シンクピアの生ゴミはどうやって捨てるのですか?というご質問を頂きましたので今朝のスムージーに出たオレンジの皮、バナナの皮、小松菜のへたをシンクピアに押し込む状態を撮影しました。蓋の隙間からこれらのゴミを押し込むだけです。
Now that I have attendance at work of Shibuya to the 11th the first time, returning home is slow time it takes I to do a work that remains, it has been before 10 pm When I have finished dinner of steamed whole of broad bean and sashimi of sea bream and sardine were. I washed tray and net of the grill for the first time in a long time.

Do you throw away how the garbage Sinkpia since I received your question?  
I have taken the state to push the Sinkpia orange peel came out of this morning smoothie, banana peel, the calyx of Komatsuna . I just push the garbage from these gaps in the lid.

Lower rack
Middle rack
Upper rack
08.May.2014
Sinkpia this morning
網皿で受けた厨芥はこのように隙間から押し込むだけです。
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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