2014/05/18

5月18日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

昨夜の夕食は、豚と野菜の中華風お総菜と鮎の塩焼き。鮎はもちろん養殖物だが、この時期は旨い。
鮎の頭や骨もシンクピアに入れて今朝の一週間点検。先日の鰺の骨や頭、昨日の鮎の頭や骨などはすべて跡形も無く分解されている。昨日の朝のオレンジの皮はまだ未分解の状態。柑橘類の皮と繊維質の分解は少し時間がかかるようだが、これだけ分解してくれる生ゴミ処理の方法は未だに見当たらない。一番の優れものといえる。

Dinner last night, grilled ayu and Chinese style side dishes of vegetables and pig. Ayu's culture of course, but this time delicious.
Inspection one week of this morning I put it in Shinkupia also bone and head of Ayu. Such as bone and head and head bone, Ayu yesterday of horse mackerel of the other day is broken down without a trace all. Orange peel of yesterday morning the state of the still unresolved. Time seems to take a little decomposition of fiber and citrus peel, but the method of garbage disposal that will decompose only this is still missing. I said to one of the most excellent.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 18.May.2014
 Sinkpia this morning
 昨日の朝のオレンジの皮、野菜やバナナの繊維質、梅干しの種などが未分解
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

0 件のコメント:

コメントを投稿