2014/05/03

5月3日の食器洗い機

ゴールデンウィーク前半の山小屋生活を今日で終えて、夕方帰宅しました。
山小屋では未だにアナログ電話回線でのネット接続のため、ブログ一本を書くのに一時間近くもかかってしまうため、画像のアップも大変でした。
ようやく自宅でLAN接続が可能となったので「日々の食器洗い機日記」ブログも平常に戻ります。
次回来るまで時間があるので、食器洗い機は庫内とフィルターの清掃と排水ポット内の水は雑巾で吸い取って乾燥させておきます。排水ポンプ内にはまだ水が残っていますが、この状態にしておけば冬の間の凍結防止にもなるようです。

When we have finished today the hut life of Golden Week the first half, and came home in the evening.
Order for the net connection of a telephone line, and also it takes nearly an hour to write a single blog still in the hut, up the image was also very.

To return to the normal blog "dishwasher diary of day-to-day" and since it has been possible to establish a connection to the LAN at home at last.
Because there is a time to come next time, the water in the pot drainage and cleaning of the filter and the inside is allowed to and blotted dry rag dishwasher. Water is still in the drainage pump, but it seems to be to prevent freezing during the winter if I in this state.

Lower rack
Middle rack
03.May.2014
Dishwasher cleanup
Filter clenup
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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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