2014/01/26

1月26日の食器洗い機とシンクピア

喉の痛みが直りきらず、栄養補給のためにアン胆を使って和風フォアグラ鍋!鮟鱇の胆は少しフライパンで炒めてから土鍋に入れます。出汁は昨日の割下を使用。この鍋もなかなかの味がします。
シンクピアは一週間ぶりの点検。先週は生ゴミの量が多かったのか蓋を開けると結構満杯状態だ。中の汚れを流すといつもの状態に戻った。

Sore throat is not completely repaired, Japanese-style foie pot with the bile of angler for nutrition! Bile angler puts in the crey pot from the frying pan fried in a little. Dashi use the soup yesterday. Taste quite will also this pot.
Sinkpia inspection a week ago. It's pretty full state when I open the lid amount of garbage or were many last week. And returned to the state of always if electric dirt in.
Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 26.Jan.2014
 Sinkpia this morning
**********************************************************
 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

0 件のコメント:

コメントを投稿