2014/01/14

1月14日の食器洗い機とシンクピア

昨夜の夕食はタジン鍋を使って牡蠣の土手鍋。今朝は年に一度の健康診断なのに、チョット塩味が濃過ぎた気もするが旨かった。そのタジン鍋をいつものように洗ったが、取り出そうとしたらパカッとふたつにわれてしまった。2009年10月に購入してから4年3ヶ月も愛用してきたこのタジン鍋もついに寿命となってしまった。
アラルダイトで接着するわけにもいかないので残念ながら棄却。ただ蓋は使えるので利用法を考えてみようと思う。

Dinner last night bank pot of oyster using the tagine pot. Though it is a medical examination once a year this morning, I feel a little salty taste was too dark also, but it was delicious.
Was washed as usual the tagine pot, but brokened when I try to extract. This tagine pot, which has been worn by three months four years since I purchased it in October 2009 also became a life at last.
Rejection unfortunately it is not like I can not be bonded with Araldite. And I think I'll consider the use only I can use the lid.

Oyster miso tajin pot
 Delicious Oyster tajin pot
 Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 14.Jan.2014
 TajinPot
 Broken TajinPot
 Sinkpia this morning
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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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