2013/11/03

11月3日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は夕方でセミナーが終了したので、夕食は久しぶりにビーフカレーを家でいただいた。ねかせてある手づくりカレーパウダーがかなり濃厚な旨味を作り出してくれる。渋谷ではCoCo壱番屋のカレーが一番安くって旨いと思うが、我が家のカレーの味は数段上をゆく。
そんな訳で,食器はそんなに多くない。
シンクピアは一週間ぶりの点検掃除。今週も黙々と生ゴミ分解をしてくれている優れものに感謝!

Seminar we're done in the evening last day, I received at home after a long time of beef curry for dinner. Handmade curry powder laid down is me creating a thick fairly taste. I think of delicious curry CoCo Ichibanya is low price and better taste in Shibuya, but the taste of curry of my home will a number on stage.
With that said, there are not many dishes so much.
Sinkpia inspection cleaning a week ago. Thanks to the excellent've been having garbage decomposition in silence as well this week!
Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 03.Nov.2013
 Sinkpia this morning

 Check inside
 CleanUp inside
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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