2013/11/01

11月1日の食器洗い機とシンクピア

昨夜はStaubのオーバル鍋を使ったビーフシチューの夕食で、旨いすね肉を堪能した。オーバル鍋も3kg近い重量があって、食器洗い機のバスケットの堅牢さが要求される。
ショールームに展示されている食器洗い機では、このような荷重のある食器や調理道具を並べていることがまずないし、運転すらできない展示が多い。
食器洗い機は実際に運転してみて初めて何が必要なのかが分かる道具だ。ぜひとも運転可能なショールームで実際に確かめた上で選択されることをおすすめする。決してブランドだけで採用する道具ではないと思う。

At a dinner of beef stew with oval pot of Staub, We enjoyed the delicious shank last night. There is close to 3kg weight also Staub oval pot, robustness of the basket of a dishwasher is required.
In the dishwasher, which is exhibited in the showroom, is unlikely that side-by-side cooking utensils and tableware with a load like this, and exhibition can not even drive in many cases.
It is a tool to understand what the dishwasher do you need the first time you try to drive actually. I recommend that you be selected on was confirmed actually operable by all means showroom. I think that it is not a tool adopted in only brand never.
Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 01.Nov.2013
 Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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