2014/08/31

8月31日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は手づくり餃子。肉は豚の細切れ肉と鶏のささみ肉をミンチにして作った。牛肉との合い挽き肉よりもあっさりした味で、品の良い餃子になった。さすがに40個の餃子を二人で食べるには少しい多く、5個の餃子が残ってしまった。
鋳物の鉄鍋を使うのでこれも食器洗い機で洗った。食器洗い機で洗うと脂っ気が完全無くなるので油をしいて保管する。
シンクピアは一週間点検。今週は鯛にサンマに鮎と毎日のように魚料理だったが、魚の骨は完全に分解されて消滅している。素晴らしい性能だ。

The handmade dumplings last night. Made with the minced chicken Sasaminiku and chopped pig meat. The taste was easily than Still life with beef meat, it became dumplings genteel. Many, dumplings of five had left had little to eat two people dumplings forty indeed.
Was washed with dishwasher this also because it uses a cast-iron pot. Store have a care oil fat is eliminated completely and wash in dishwasher.
Sinkpia inspection one week. It was a fish on a daily basis and Ayu in saury sea bream this week, but the bones of the fish has disappeared and been completely decomposed. It's a great performance.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 31.Aug.2014
 Sinkpia this morning

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日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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