2014/08/17

8月17日の食器洗い機とシンクピアの2週間点検

山小屋から戻って、昨夜は軽く刺身で乾杯!ワイフは山で作って冷凍して持ち帰ったルバーブとワッサーのジャムを昨夜のうちに瓶詰め作業。食器は少なかったが鍋が多いのはそのためです。
シンクピアも先週1週間は使わなかったが、今朝久しぶりに蓋を開けて中を点検。オレンジの皮は完全に分解されているが、繊維質、ベイリーフの枝、鶏の小骨などが少し残っている。

Back from the hut, lightly toast in sashimi last night! Wife bottling work within the last night of the jam rhubarb and Wasser brought back by freezing it made ​​in the hut. Tableware was less, but the pot is a lot of it is for this reason that.
Sinkpia also did not use one week last week, but check the middle to open the lid for the first time in a long time this morning. Orange peel has been completely decomposed, but such as Branch fibrous, of bay leaf, small bones of the chicken is left a little.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 17.Aug.2014
 Sinkpia this morning
 2 Weeks Check

**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。

60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。


またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

0 件のコメント:

コメントを投稿