2014/04/05

4月5日の食器洗い機とシンクピアの一日早い点検

昨夜は東京デザインセンターの「桜の宴」に招かれてふたりで出かけた。その後は虎ノ門ヒルズすぐ横で、次男が仲間たちと取り組んでいる「しごとバー」という店にも顔を出してきた。外食で食器が少ないので、ステンレスの水切りプレートとシンクマットも合わせて洗った。
明日早朝から調布発成田行きリムジンバスに乗るため、一日早いシンクピアの点検をおこなった。順調に日々出る生ゴミの分解が進んでいる。

We went being invited to the "Feast of the cherry tree" of the Tokyo Design Center last night. We've been out to the bar near the Toranomon Hills, second son is working with colleagues that "shigoto bar" there after. Because there are few dishes, and washed also to the mat and sink drainer stainless steel plate.
For a ride in Chofu departure from Narita limousine bus early morning tomorrow, and was carried out inspection of Sinkpia early day. Decomposition of garbage out daily on track is in progress.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 05.Apr.2014
 Sinkpia this morning
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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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