2014/03/09

3月9日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

夕食は大好物のパンチェッタドリア。Staubのオーバル鍋たっぷりのドリアをふたりで食べてしまうのだから、ちょっと食べ過ぎかも。
オーブンで焼いたドリアのチーズは焼き付いてしまうが、シンクで浸け置いて汚れを落としてから食器洗い機に入れる。そうすれば完全に洗い上げることができる。
シンクピアは一週間ぶりに点検掃除。卵の殻や牡蠣の殻などすべての厨芥がシンクピアで分解できる訳ではないが、キッチンから出るほとんどの生ゴミはこのように分解され消滅する。
Dinner pancetta Doria of favorite food. Now that going to eat the two of us Doria of oval pot with plenty of Staub, I might eat a little too much.
Doria cheese baked in the oven would be burned out, but placed in a dishwasher after dropping the dirt by placing soaked in the sink. It is possible to completely washes That way.
Sinkpia inspection cleaning a week ago. Although not all garbage such as oyster shells and egg shells can be broken down in the Sinkpia, but the garbage most of the out of the kitchen and disappears is broken down in this way.

昨夜の夕食。激ウマ!パンチェッタドリア
 Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 09.Mar.2019
 Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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