2014/03/16

3月16日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

昨夜のパエリアパンはドイツGASTROの鉄製パンを使ったが、食器洗い機で洗うと油っ気がまったく無くなって錆が出るので、手洗いをしてから油を軽く引いておく。
一週間ぶりのシンクピア点検。オレンジの皮が少し残っているが、他の厨芥はほとんど分解されている。昨日のパエリアで使ったエビはそのまま捨ててしまうのは勿体ないので、今朝スープを取り、昼食のうどん出汁に利用した。点検後に大エビ5匹分の殻や頭をシンクピアに入れたので、明日の朝に分解具合を確かめてみようと思う。

Paella pan last night with the iron pan of Germany GASTRO, but also auto rust maybe even oil is lost at all when I wash it in the dishwasher, to keep pulling lightly on oil after I wash my hands.

Sinkpia inspection a week ago. Orange peel is left a little bit, but other garbage is very little degradation. It's throw away as it is shrimp that is used in paella yesterday because too good, take the soup this morning, was utilized to udon soup lunch. I think she put it in Sinkpia the head and shell of five large shrimp minutes after inspection, and let's make sure decomposition condition tomorrow morning.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 16.Mar.2014
 Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

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