2013/10/29

10月29日の食器洗い機とシンクピア

今週は自宅夕食が続く。昨夜はストウブとバーミキュラーの鋳物ホーロー鍋を使った煮込み料理だったので、これらの鍋も食器洗い機で洗った。ひとつが2.5キロ以上の重量があるのでバスケット内の重量はかなりになる。食器洗い機の耐荷重性能が重要になる所以だが、一般的な食器洗い機ではバスケットが外れてしまったり、トラブルも多い。その点ASKO食器洗い機は頑丈でスライド性能も良く安心して使える。

Home dinner is followed by this week. It was stewed dishes made with casting enamel pot of Vermicular and Staub last night, and washed with dishwasher pot of these. Weight in the basket will be considerably because there is a weight of 2.5 kg more than one. It is why the load carrying capacity of the dishwasher is important, but the basket or worse off in the dishwasher general, trouble often. I use slide performance in peace well robust to the point ASKO dishwasher.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 29.Oct.2013
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機 や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。


Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

0 件のコメント:

コメントを投稿