2013/05/27

5月27日の食器洗い機とシンクピア

昨日も一日中ChofuSOHOで仕事。夕食は私の当番で、生ハムのアペリティフにハンバーグステーキのメインディッシュと赤ワインとフランスパンで乾杯!赤ワインはバカラのデキャンタとグラスを使ったが、バカラのグラスは食器洗い機で洗わない。研磨剤の入った食器洗い機用洗剤で洗うと薄いグラスや繊細な仕上げのカットガラスには傷がついてしまう。
ハンバーグステーキ用のミンチ肉はミンサーで作り、大根サラダはベンリーナという古典的な調理器具でスライス。こういった道具が現代のキッチンでも役立ってくれる。

I work all day Chofu SOHO yesterday. In my duty, dinner toasting with French bread and red wine and main dish of hamburger steak aperitif of ham!
Because I have used a glass and decanter of Baccarat red wine, and do not wash in the dishwasher glass. Scratch. Regarding cut glass of thin delicate finish and glass when I wash it in the dishwasher for abrasive cleaners.
To make a mincer to mince meat of hamburger steak, sliced ​​radish salad that cookware classic "Benrina". Instrument of these have helped me in the modern kitchen.
Lower rack
Middle rack
 Upper rack
 Knife rack
 27.May.2013
 Sinkpia this morning

0 件のコメント:

コメントを投稿