2012/10/24

10月24日の食器洗い機とシンクピア

昨夜から一気に外気温が下がって、本格的な鍋の季節が始まった。
名古屋土産に買って帰った山本屋の味噌煮込みうどんを土鍋で食べた。鶏肉の代わりに豚ロース、葱、カボチャ、白菜、茸などをたっぷり入れたほうとう鍋風の味噌煮込みに仕立て極上の味を楽しんだ。
この土鍋は30センチ近い外形の大きな鍋なので、食器洗い機の下段をかなり占有してしまう。IHは使えないのでカセットコンロを使うが、鍋底は焦げついてしまう。IHだと鍋底がこんなに焦げつかないのが魅力だ。

Outside temperature is lowered from last night at a stretch, pan full-fledged season began.
We ate at a noodle stew pot miso shop  I bought a souvenir Nagoya. We enjoyed the taste of Houtonabe style miso stew pot to put plenty of pork turret, leek, pumpkin, cabbage, and mushrooms instead of chicken.
Since this is a big pot to 30cm of the profile, they occupy the bottom of the dishwasher pretty. Will use the portable gas stove can not be used because the IH, would boil dry pan bottom. It is attractive pan bottom so it is not go sour IH.

 Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 24.Oct.2012
   Pushed into Sinkpia the garbage yesterday morning

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