2014/09/30

9月30日の食器洗い機とシンクピア

 昨夜は、ストウブのブレイザーパンを使ったトマトと茄子と三枚肉の煮込み料理。鋳物ホーロー鍋が煮物に最適だと言うのは知っていたが、深みのある濃厚な味わいのシチューが1時間足らずででき上がってしまうことは驚異でもある。

Last night, stews of pork meat and eggplant and tomato using BlazerPan of Staub. Say enamel cast iron pot's perfect for boiled it knew, but it stew a rich flavor and deep would be finished in less than an hour is also a marvel.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 30.Sep.2014
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/09/29

9月29日の食器洗い機とシンクピア

昨日届いたStaubの新製品「ブレイザーソテーパン」を使う前に食器洗い機で洗った。今までの男性的なデザインから、柔らかい曲線の女性的なデザインになり、蓋の裏のシステラドロップと呼ぶ突起が、鍋の内部でまんべんなく蒸気を循環させてくれる優れものです。

Was washed with dishwasher before using new products Staub that arrived yesterday "Blazer saute pan". From design masculine until now, become a feminine design of soft curves, protrusions called death and Stella drop on the back of the lid is what makes us superior to circulate the steam evenly inside the pot.
Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 29.Sep.2014
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/09/28

9月28日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

昨夜はサンマの塩焼き!出始めの頃は一尾が700〜800円とべらぼうに高かったサンマも、このところずいぶん値下がりしているそうで、やはり一尾が100〜150円程度なのを庶民の味と呼ぶのだと思う。
シンクピアの一週間点検。昨夜のサンマも柚子も綺麗に分解されている。

The grilled saury last night! I think saury was higher confounded one fish is and 700〜800yen also, so have fallen a lot recently when I was at the beginning, and he referred to as the taste of the common people from 100〜150 yen about one fish still out .
Inspection one week of Sinkpia. Pike last night also Yuzu also has been degraded clean.
Lower rack
Middle rack
 Upper rack
 28.Sep.2014
 Sinkpia this morning
 Inside the Sinkpia
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/09/27

9月27日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は友人たちとの夕食会があったのと、ワイフも料理講習会の準備でデコピックへ出かけていたようなので朝食の食器だけだったため、食器が少ない。
昨日のMiele新製品発表会でお土産に頂いたルクルーゼのストーンウェア炻器)ミニココットも一緒に洗った。

Because it was the only breakfast dishes, tableware and less there was a dinner with friends, wife because went to Decopic in preparation for cooking seminar yesterday.
I washed together Mini Cocotte of LeCreuset stoneware that I received a souvenir Miele new product launches of yesterday .

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 27.Sep.2014
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/09/26

9月26日の食器洗い機とシンクピア

昨夜はTDCで開かれた奈良吉野の徳田銘木のセミナーに参加したため外食。食器が少ない。

Eating out because I have participated in the seminar of Tokuda precious wood of NaraYoshino opened in TokyoDesignCenter last night. Tableware is less.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 26.Sep.2014
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/09/25

9月25日の食器洗い機とシンクピア

昨夜はベトナム風ビーフン料理。たまに食べるビーフンが旨い。

The Vietnamese-style rice noodle dishes last night. Rice noodles to eat occasionally delicious.
Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 25.Sep.2014
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/09/24

9月24日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は、韓国風のビビンバ鍋。石焼鍋を使うのが本当だがIHでは使えないので、鐵鋳物のすき焼鍋を使ってビビンバ。ビビンバはナムルをはじめとするたっぷりの具材が味を左右するが,熱い鉄鍋でできるお焦げご飯が格別に旨い。
この鍋は食器洗い機で洗うと油分が完全に洗い落とされてしまうので、手洗いにする。

Last night, the pot bibimbap  Korean style. It's true it is to use the stone baked pot, but it is not useful with IH, bibimbap using the SUKIYAKINABE of iron castings.
Burnt rice is affects the taste, can be in the hot iron pot ingredients of plenty, including Namul is exceptionally delicious bibimbap.
Since the oil would have been washed off completely wash in dishwasher this pot, wife was washed by hand.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 24.Sep.2014
 Sinkpia this morning
**********************************************************
日本国内の家庭用キッチンで主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
60cm幅のビルトイン食器洗い機は朝,昼,晩の三度の食事で使った食器や鍋、調理道具などを、一日分まとめて夜の電気料金の安い時間帯に洗い上げます。朝には綺麗に洗い上がった食器を食器棚に戻すだけです。

またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えている ユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.

Morning, noon, built-in dishwasher 60cm width washes during times cheaper electricity rates at night together one day, pot and dishes, and cooking utensils you use at every meal of the evening. Only return to cupboard dishes you have to wash up beautifully in the morning.


As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.