2013/07/20

7月20日の食器洗い機とシンクピア

ユーザー向けキッチンセミナーのあとは、ふたりとも体力を消耗してしまってまっすぐ帰宅。調布の魚屋で新鮮な鰺と豆鰺が売られていたので、夕食は鰺の刺身と鰺フライと豆鰺の南蛮漬け。
夕食の支度で出た生ゴミをショットする機会がなかなかないが、昨夜は揚げ物を手伝ったので鰺の頭や骨、タマネギの皮などたっぷりの厨芥の写真を撮ることができた。

After a user-friendly kitchen seminars, and go straight home to both riders ended up exhausting.
Fresh horse mackerel because it was sold in the fish shop of Chofu, dinner Nanban pickled mackerel flyed and horse mackerel sashimi.
There is not very a chance to shot the garbage came out in preparation of a dinner, but I was able to take pictures of kitchen waste a lot of bone and head, such as onion skin of mackerel so helped fry last night.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 20.July.2013
 Sinkpia last night
 Sinkpia this morning

0 件のコメント:

コメントを投稿