2012/07/17

7月17日の食器洗い機とシンクピア

暑さが厳しくなってきて節電のことを考えると、夜間に150度の高温で加熱処理をする方法がベストとは言えなくなり、厨芥をキッチンマジックで処理する頻度が下がってきた。そのぶん、シンクピアの役割分担が増加している。小アジを食べたのは土曜だったから少し時間は経ったが、今朝のシンクピアを覗き込んでみると、ほとんど何も残っていない。昨夜遅く投入したオレンジの皮と大根の切れ端が少し残っている程度。たいした分解能力だ。
Given that the power saving is becoming severely the heat, often at a high temperature of the heat treatment method to 150 degrees during the night is the best is no longer true, in the Kitchenmagic to handle the kitchen garbage has been falling. Roles that statement, of Sinkpia has been increasing. A little over time, but I ate a small horse mackerel from Saturday was, looking at looking at the Sinkpia of this morning, almost nothing remains. About remaining a little piece of orange peel and radish which was introduced late last night. Resolution but much power.
Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 17.July.2012
 今朝のキッチンマジック
KitchenMagic this morning
14.July.2012
小鯵を開いて、頭とワタを取り除く
Open a small horse mackerel, remove the head and intestines
 そのまま、シンクピアの投入口へ
As it is, to the input port of Sinkpia
 14.July.2012
夕食のあとの厨芥
Garbage after the dinner
 16.July.2012
夕食のあとの厨芥
Garbage after the dinner
 今朝のシンクピア
This morning Sinkpia
 上から芯棒に絡む繊維質を掃除する
Involved in cleaning the fiber core from the top

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