2013/03/10

3月10日の食器洗い機とシンクピア

昨日のツナシマキッチンセミナーに来られたお客様から、「シンクピアを使っててどうですか?」という、ご質問を受けました。
我が家ではシンクピアが日本市場に登場して少し経った2007年から使い始めているので、もう6年近く使ってきています。
使い始めは、本当に生ゴミが消えてしまうのかちょっと信じられませんでしたが、今ではまったく安心しきって日々の厨芥を捨てています。
臭いが気になる方もあるようですが、魚の骨やアラを捨てた次の日もまったくと言っていいくらい臭いはありません。オレンジの皮を毎日捨てているので、その臭いが少し臭うことはあります。
高額商品ですし、シンク下に設置スペースが必要だし、口径が120φの小さな排水口シンクでは取付けられないなど、どんなキッチンにも取付け可能と言う訳ではありませんから、確認が必要です。
厨芥には、卵の殻や肉の骨、貝殻などシンクピアでは処理できないものもありますが、これからの季節、生ゴミの臭いが気になるキッチンには現在一番のベストチョイスな機器と言えるでしょう。

I had a customer who came into the kitchen Tsunashima seminar yesterday called? "Why do not I'm using Sinkpia" and questions.
Since I started using in 2007 was a little over Sinkpia appeared to the Japanese market, in my house, I have been using another nearly six years.
Getting started, but I could not believe how little garbage is really disappear, but now we are throwing away garbage day-to-day fully at ease at all.
Although there seems to be some people are worried about the smell, there is no smell at all as good as saying that the next day was discarded fish bones and coarse. Since the skin of an orange throw away every day, but can smell that smell a little.
Since it does not say I This item is expensive, but it's necessary installation space under the sink, caliber sink drain outlet small 120φ such as not attached, and can be installed even any kitchen, we need to be confirmed.
The kitchen waste, but they may not be able to handle at Sinkpia bone and meat egg shells, and shells, you could say the kitchen for the coming season, the smell of garbage is a concern with the equipment the best choice of the best current .

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 10.Mar.2013
 Sinkpia this morning

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