昨夜はJIDAエコデザイン展の最終日で、撤去作業を終えた9時から11時半過ぎまで打上げ会をたっぷり楽しんだため、帰宅はシンデレラタイムを大幅にオーバー。というわけで私の食器は朝食だけで少なかったが、ワイフがレシピ記事用料理をいろいろ試作したそうで、それなりに食器洗い機はほぼ満タン。
今朝はスムージーと朝食に使ったキャベツのヘタをシンクピアの蓋を開けて投入。
今朝はスムージーと朝食に使ったキャベツのヘタをシンクピアの蓋を開けて投入。
Since the last day of JIDA Eco Design Exhibition, enjoyed plenty of meeting launch until 11.30 too from 9:00 to finishing the removal work, come home to a large extent over the Cinderella time last night. Tableware I was small only breakfast in the mean, but the wife is so prototype various recipes for cooking articles, dishwasher almost full in its own way.
The input to open the lid of the Sinkpia of cabbage calyx using a smoothie for breakfast this morning.
The input to open the lid of the Sinkpia of cabbage calyx using a smoothie for breakfast this morning.
Lower rack
Middle rackUpper rack
18.Dec.2013
Sinkpia this morning
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日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機
や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っている国内の実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾の食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。
どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。
住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。
Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan, spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.
It does not mean touting never even machine either.
Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.
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