2012/08/09

8月9日の食器洗い機とシンクピア

昨夜はイワシの梅干し煮をstaubの鋳物ホーロー鍋を使って調理。staubの鍋はデザイン、品質ともに一級品だ。特にホーローの仕上がりの質感が優れている。
イワシを調理したときに出る頭やアラ、食べ終わったあとの骨もすべてシンクピアに投入。今朝の状態を見るとまったく頭も骨も分解されて残っていない。

Last night she cooked a pot with enameled cast iron staub a boiled plum of sardine. staub pot is a first-class in both design and quality. Texture of the porcelain enamel finish is excellent in particular.
Sinkpia after all put into bone and coarse head, when you get finished eating cooked sardine. Does not remain head bone is broken down completely and also view the status of this morning.
Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 09.Aug.2012
 Iwashi cooking
 Sinkpia yesterday night
 Sinkpia yesterday night
 Sinkpia this morning
 Washup sinkpia this morning

0 件のコメント:

コメントを投稿