2014/04/30

4月30日の食器洗い機

昨夜もゲストをお迎えしての夕食会で、美味しいスパークリングとワインと料理を楽しんだので食器が多い。
食器洗い機に入りきらなかった分は手洗いになった。

食器洗い機に入らなかった手洗い分
 Lower rack
 Upper rack
 Knife rack
 30.Apr.2014

2014/04/29

4月29日の食器洗い機

山小屋の一日目はSZカップルと夜遅くまでガーデンバーベキューを楽しんだ。バーベキューなので4人分の食器はそれほど多くなかった。
旧モデルのASKO食器洗い機にはミドルラックが無いので、入る食器の量がだいぶ少なくなってしまう。
Lower rack
 Upper rack
 Knife rack
 29.Apr.2014

2014/04/28

4月28日の食器洗い機とシンクピア

今日から山小屋生活なので、画像アップに時間がかかるためテキストも簡単に。

2014/04/27

4月27日の食器洗い機とシンクピアの一週間点検

昨日の日中はHOTNETキッチンのアウトドアキッチンを築地川公園で開催したため、昼食は外食だったが、夕方から事務所に戻って仕事をし、夕食は自宅だったので食器は多い。
シンクピアも恒例の一週間点検。見事に生ゴミが分解されていて文句なし。

Because during the day yesterday was held at Tsukiji River Park outdoor kitchen of HOTNET, lunch was eating out, but to work back to the office in the evening, tableware many dinner because it was home.
Sinkpia also check one week of annual. No complaint is garbage have been broken down beautifully.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 Knife rack
 27.Apr.2014
 Sinkpia this morning


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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/04/26

4月26日の食器洗い機とシンクピア

 昨夜は自宅で夕食、食器が多い。

Dinner, dishes are often at home last night.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 26.Apr.2014
 Sinkpia this morning
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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

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Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/04/25

4月25日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は、ミラノで飲み足りなかったと言う悪友たち5人が集まって、渋谷CasaDelBuenoで乾杯。生ビール&スパークリングワイン&赤ワインをしっかり飲んでシンデレラタイムには間に合って帰宅。という訳で食器が少ない。

Last night five partner in crime together who say, that it was not enough to drink in Milan, toast Shibuya Casa Del Bueno. And go home in time to Cinderella time to drink draft beer firmly and sparkling wine and red wine. Dishes in less mean that.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 25.Apr.2014
 Sinkpia this morning
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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

Dishwasher and a simple formula to be used in counter top, which is the mainstream in Japan, in the dishwasher built-in type of 45cm width, it is unreasonable that drive each time with each meal, use method that does not lead to eco is bulrush in order to improve a little the reality of Japan.
Spelled the "dishwasher diary of day-to-day," we are tell dishwasher of 60cm width of ASKO company whether willing to improve the living how.
As a result of as a method of garbage disposal, which is a major challenge of kitchen design, I've tried various methods and experience of many years, the use of Sinkpia of comfort which makes us disappear decomposed into "CO2 and water" garbage I have reported the actual situation.

It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.

2014/04/24

4月24日の食器洗い機とシンクピア

昨日は、名古屋に出張だったので外食。食器は少ないが、ワイフが夏みかんのマーマレードジャムづくりを2日がかりでやっていたので、道具が多い。

Yesterday, eating out because it was a business trip to Nagoya. Although there are few dishes, because wife was doing in two days-long jam marmalade making of summer orange, tool in many cases.

Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 Knife rack
 24.Apr,2014
 Sinkpia this morning
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 日本国内で主流とされているカウンター上で使う簡易式の食器洗い機や、45cm巾のビルトインタイプの食器洗い機では、食事のたびにその都度運転するという不合理で、エコにつながらない利用法がまかり通っています。
このような国内での実態を少しでも改善するために、「日々の食器洗い機日記」を綴って、ASKO社の60cm巾食器洗い機がどのように日々のキッチンライフを楽しく快適にしてくれるのかをお伝えしています。
またキッチンデザインの大きな課題である生ゴミ処理の方法として,筆者が永年の経験と様々な方法を試行錯誤した結果,生ゴミを「水とCO2」に分解して消滅させてくれる優れものの生ゴミ処理機シンクピアの使用実態を報告しています。

どちらの機械も決して宣伝している訳ではありません。 住宅建築設計事務所、ゼネコン、デベロッパー、ハウスメーカー、工務店の皆さんはもちろんのこと、これから新築やリフォーム計画でキッチンを考えているユーザーの皆さん、キッチン設計・施工を担当されている皆様に少しでも正しい情報をお伝えしたいと思っています。

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It does not mean touting never even machine either. Of course, everyone of the user who is thinking about kitchen remodeling plan new construction and now, House Architects, General Contractors, Developers, HouseBuilders, the Builders even a little to everybody which is responsible for kitchen design and construction we want to tell the correct information.