2013/05/31

5月31日の食器洗い機とシンクピア

ワイフが果実酢の取材に使うグラス類を洗ったので、グラスの種類が多かった。
アクリルの密閉コンテナを洗ったら、蓋の隙間から水が入って抜けなくなっていた。あとで隙間にナイフを差し込んで水を抜いた。

Wife because washed glassware to be used for coverage of fruit vinegar, the type of glass there were many.
When I wash a sealed container of acrylic, it was no longer missing water enters through the gap of the lid. I remove the water by inserting a knife in the gap later.


Lower rack
 Middle rack
 Upper rack
 Acrilic Sealed Container
 31.May.2013
 Sinkpia this morning

2013/05/30

5月30日の食器洗い機とシンクピア

並木橋に昨年末できたIl Fiume(イル フューメ)というイタリアンで、お客さんに招かれてご馳走になってきたのと、ワイフは調布市の国際交流協会主催の料理教室で講師を担当してきたそうで、食器の数が少なかった。ホームベーカリーの内釜など普段洗わないものも一緒にまとめ洗いをした。

In Italian Il Fiume that could be the end of last year near the Namikibashi, and to that becoming feast by being invited to the audience, and wife so has been in charge of the lecturer in the cooking class of International Association sponsored by the Chofucity in the number of dishes was small.
Was a wash it together with those that do not usually wash and inner pot of home bakery.

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 Upper rack
 30.May.2013
 Sinkpia this morning

2013/05/29

5月29日の食器洗い機とシンクピア

夏に出版予定のワイフの本の取材で、昨日は忙しかったそうだがそのために食器が多かった。ASKO食器洗い機に関するご質問も毎日のようにいただきます。
今まで日本で販売されてきた食器洗い機への満足度が低すぎることがその原因のようです。一日分の食器をまとめてあらうことが理解できないことにも原因があるようです。我が家で出る食器の量は毎日相当違いますが、60cm幅のASKO食器洗い機の収容力と洗浄力・乾燥力は明らかに違います。

シンクピアに関するご質問も多くなってきました。実際に使ってみてこうなるんですよと、この日記で記録公開しているのですが、それでも心配なようです。
生ゴミが水と炭酸ガスに分解されて消滅してしまうということが、体験的に理解できないようなので、私の役割も重要なのかなと思っています。

In an interview of the wife of the publishing schedule in the summer, it's so busy yesterday, so tableware was much .
I have questions about ASKO dishwasher on a daily basis.
That satisfaction with the dishwasher that has been sold in Japan so far is too low seems to be the cause. There seems to be a cause that thing to wash together the dishes one day do not understand. Amount of dishes that come out at home is different equivalent every day, detergency and drying power and capacity of ASKO dishwasher 60cm width is different obviously.

Questions about Sinkpia has also increased. All I had to do happens when I try to actually use, I have recorded published in this diary, but it still seems to be worried about.
I think that we disappear garbage is decomposed into carbon dioxide and water, so that can not be understood experientially, my role also wonder if important.

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 29.May.2013
 Sinkpia this morning

2013/05/28

5月28日の食器洗い機とシンクピア

昨夜の夕食はサバの文化干しがメインディッシュ。サバは大好物で色々な食べ方があるがその中でも、脂ののった文化干しは干物の中でも格別の味が楽しめる。

Bunkaboshi of mackerel main dish for dinner last night. There is a way of eating a variety of favorite food in the mackerel but Bunkaboshi can enjoy the taste of exceptional among the dried fish in that.

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 28.May.2013
 Sinkpia this morning

2013/05/27

5月27日の食器洗い機とシンクピア

昨日も一日中ChofuSOHOで仕事。夕食は私の当番で、生ハムのアペリティフにハンバーグステーキのメインディッシュと赤ワインとフランスパンで乾杯!赤ワインはバカラのデキャンタとグラスを使ったが、バカラのグラスは食器洗い機で洗わない。研磨剤の入った食器洗い機用洗剤で洗うと薄いグラスや繊細な仕上げのカットガラスには傷がついてしまう。
ハンバーグステーキ用のミンチ肉はミンサーで作り、大根サラダはベンリーナという古典的な調理器具でスライス。こういった道具が現代のキッチンでも役立ってくれる。

I work all day Chofu SOHO yesterday. In my duty, dinner toasting with French bread and red wine and main dish of hamburger steak aperitif of ham!
Because I have used a glass and decanter of Baccarat red wine, and do not wash in the dishwasher glass. Scratch. Regarding cut glass of thin delicate finish and glass when I wash it in the dishwasher for abrasive cleaners.
To make a mincer to mince meat of hamburger steak, sliced ​​radish salad that cookware classic "Benrina". Instrument of these have helped me in the modern kitchen.
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 Knife rack
 27.May.2013
 Sinkpia this morning

2013/05/26

5月26日の食器洗い機とシンクピア

昨日は一日ChofuSOHOで仕事をしたので、三食とも自宅。食器洗い機が満杯になるくらい食器や鍋が出た。それにしても60cm巾の食器洗い機の容量と能力に改めて感心させられる。
朝食の準備で出たキャベツやレタスのヘタくらいだったら、投入スリットの隙間から押し込むことができる。昨日残っていたキャベツのヘタも消滅している。

Now that I have a job in Chofu SOHO yesterday, home with three meals. Pot and dishes came out much dishwasher is full. Even so, I impresses again and ability capacity of dishwasher 60cm width.
It can be that we have was about calyx of lettuce and cabbage leaves in preparation for breakfast, is pushed through the gap of input slit. Calyx of cabbage was left yesterday has disappeared.

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 Upper rack
 26.May.2013
 Sinkpia this morning

2013/05/25

5月25日の食器洗い機とシンクピア

昨夜は、トーヨーキッチン「妖しのインテリア」展のあと、名古屋のHMさん、静岡のMZさん、渋谷のHDさんの4人で表参道のそば屋「古道」で旨い料理や蕎麦を肴に夕食会だったので外食で食器が少ない。今週はほとんど毎日外食だったので体重計に乗るのが怖い。

昨日の朝のキャベツのへたはかなり固くて大きかったので、今朝はまだ分解しきれなかった様子。朝食がバナナとオレンジとほうれん草のスムージーとベーコンキャベツだったので、キャベツの皮の一枚目が沢山出た。計って見ると今朝の生ゴミは332gで、シンクピアの一日の処理能力がおよそ1Kgなので、この3倍くらいの厨芥までは処理できる目安だ。
4月にビッグサイトであった食品展示会に出展したシンクピアが5月20日のNHK WORLDで紹介されていた。ようやく本格的な認知が始まったようで嬉しい話題だ。

Last night, dinner to relish the delicious cuisine and buckwheat noodle shop in Omotesando "KODOH" four people after the exhibition " The Suspicious Interior" Toyo Kitchen, HM from Nagoya, MZ from Shizuoka and HD from Shibuya tableware with low eating out because it was. Scared to ride in scale because it was almost every day eating out this week.

Calyx of cabbage yesterday morning so was larger firm fairly, and how that could not be broken down still this morning. Breakfast because it was bacon and cabbage and smoothie spinach orange and banana, the first piece of skin of cabbage is a lot. Garbage this morning at 332g I look measure, processing power of the day of Sinkpia is so about 1Kg, kitchen waste to much this three times is a guide that can be processed.

Sinkpia that was exhibited at the food exhibition was a big site in April was introduced by NHK WORLD on the 20th May. It is a topics that is nice recognition in earnest seems to have finally begun.

Lower rack
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 Upper rack
 25.May.2013
 Sinkpia this morning